scanare-termica-cladiriSingura metoda de investigatie rapida si eficienta ce va poate oferi informatii complete asupra starii izolatiei termice a unei cladiri si nu numai este cea folosita de specialistii Four Media SRL si anume analiza imobilului cu ajutorul unui echipament de termoviziune care efectueaza scanarea termica.

Asadar, cu ajutorul unui echipament termografic se pot pune in evidenta si defecte de constructie, infiltratii de apa sau aer, vizualizarea modului de functionare a instalatiilor termice si a traseelor prin pereti si pardoseala, corectitudinea executarii si a montarii tamplariilor la ferestre, identificarea puntilor termice si multe altele.
Specialistii Four Media SRL sunt doctori ingineri in domeniul constructiilor si folosesc aparatura de ultima generatie pentru scanare termica, fiind dotati cu camera de termoviziune profesionala portabila FLIR E50.

In urma analizei cu dispozitivele de termoviziune, va putem pune la dispozitie, pe langa documentatie si serviciul de Audit Energetic, operatiune ce identifica principalele caracteristici, dar si o serie intreaga de recomandari prin care dvs. sa cresteti performantele energetice ale imobilului scanat.

Specialistii nostri va stau la dispozitie cu toate informatiile necesare la nr. de telefon 0747.095.260.

scaner-termic-cladiri-FLIR_E50