certificat-social-logoCertificatul Energetic (Certificatul de Performanta Energetica) este un document tehnic cu caracter informativ, care atesta performanta energetica a cladirii, apartamentului, casei, halei, etc.,  precum si incadrarea imobilului intr-o clasa de performanta energetica.

Puteti obtine foarte usor acest certificat energetic pentru orice imobil din zona Timis/Timisoara. Trebuie doar sa apelati la specialistii nostri in scanarea termica a cladirilor!

Certificatul energetic este o cerinta a Uniunii Europene, iar din 2013 a devenit obligatoriu la vanzarea sau inchirierea unui imobil in Romania. El atesta in ce masura o cladire sufera sau nu de pierderi de caldura.

Exista o clasa de incadrare a imobilelor, de la A la G, asa cum se intampla la electrocasnice. A reprezinta clasa energetica superioara, in vreme ce G inseamna foarte slab.

Four Media SRL are angajati Auditori Energetici Atestati de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale, singurii autorizati sa intocmeasca si sa elibereze certificate energetice.

In urma certificarii, firma noastra va poate oferi si serviciul de audit, o analiza de specialitate ce contine si recomandari pentru optimizarea performantelor energetice actuale ale imobilului dvs. (vezi sectiunea Audit Energetic de pe site-ul nostru)

Pentru intocmirea si eliberarea unui CERTIFICAT ENERGETIC, proprietarul imobilului trebuie sa puna la dispozitie auditorului urmatoarele date si informatii:

a) planul releveu (schita cladirii/apartamentului/casei, etc.)
b) CF-ul constructiei/apartamentului/casei
c) anul constructiei
d) descriere sistem de incalzire:

  • centrala termica: putere consum, tip
  • sistem centralizat de termoficare (de la oras)
  • soba pe lemne sau gaz, etc.

e) tipul de tamplarie folosit la geamuri si usi: termopan, lemn, etc.
f) izolatia: polistiren, smoala, etc.
g) acoperis: tigla, tabla, sarpanta, terasa, etc.
h) orientare imobil: spre sud, spre nord, spre est sau spre vest
i) prezenta instalatie de clima (aer conditionat)

Auditorii nostri va stau la dispozitie cu toate informatiile necesare intocmirii si eliberarii certificatului energetic la nr. de  telefon 0747.095.260.